Saturday, January 8, 2011

Me singing and Abg playing guitar =)

video


Okay this is the retarded video from me! Suara tak sedap tapi ade hati jugak nak nyanyi ni hihihi =D
Dengan ade suara batuk semua haihhh ignore je kay? Tak tunjuk muka cause ini record pakai video phone je then tkde siapa nak pegang kan phone,abg tgah play guitar takkan dia pulakkan nak pegang kan phone kan *and malu actually nak tunjuk muka yg serabai ni =D Next time lahh if karoeke baru record muka eh?But please don't critic me eh? Just enjoy listening to this video okay!
Love ya!
XoXo

3 comments:

  1. wow pandai seyh kakak sarah kte sorg ni nyanyii <3

    ReplyDelete
  2. haha tak pndai sgt lah syg :) teruk je ni!

    ReplyDelete
  3. suare sedap ^_^
    Farah Dmz suke ini video <3 :))

    ReplyDelete